Reviews

Oplossingsgericht

w

Meedenkend

Gecertificeerd

Rated 5 out of 5
2 maart 2021

William heeft bij ons een extra groep aangebracht voor de inductiekookplaat. Helaas was de inductiekookplaat te groot voor de uitsnede in het aanrechtblad, waardoor het aanrechtblad (composiet) verder uitgeslepen moest worden. Geen probleem voor William. Alles is goed gegaan. William werkt netjes en laat alles opgeruimd achter. Communicatie verliep ook perfect.
Een goede en betrouwbare elektricien. Een aanrader!

Raphael en Chantal Batala
Rated 5 out of 5
28 februari 2021

Bij ons moest een oude stoppenkast worden vervangen en voor de zonnepaneleninstallatie een extra kabel naar de zolder worden getrokken. Wij hebben de klus op Werkspot gezet en uiteindelijk William geselecteerd voor het uitvoeren van deze klus. Zijn aanbieding was scherp en de vragen die ik vooraf had werden duidelijk beantwoord.
We zijn buitengewoon tevreden met het eindresultaat. William is een vakman. Creatief, betrokken en betrouwbaar. En als het even tegenzit, zoals met de extra kabel naar zolder, dan zoekt hij gedreven naar een passende oplossing. Daarnaast is William een fijne, beleefde en communicatieve persoon die heldere afspraken maakt en zich daar ook onvoorwaardelijk aan houdt. Ik kan hem dan ook van harte aanbevelen.

Lesley en Regina
Rated 5 out of 5
6 februari 2021

William heeft bij ons de groepenkast uitgebreid met een krachtstroom groep, twee kabels getrokken voor inductieplaat en oven. Super helder advies vooraf en fijn meedenken. Onvoorziene problemen met de aansluiting zijn adequate en vlot opgelost. William werkt heel netjes en de communicatie is super. Hij heeft ook nog de kookplaat en oven geleverd.
Echt een aanrader!! Blij een goede en betrouwbare electricien gevonden te hebben 🙂

martijn en jorrijn

Vrijblijvende offerte

Ontvang een offerte op maat

Allround

Beschikbaar voor al uw elektra!

0614538051

Wij informeren u graag

Een eerlijke en betrouwbare solar installateur in Rotterdam gezocht?

Neem nu contact op met Wils Services en laat weten wat wij voor u kunnen doen!

Wils Services

KvK: 660285580 
www.installatiebedrijf-rotterdam.nl
Rotterdam

T: 0614538051
E: [email protected]

Wils Services